Este, în sfârşit, ziua cea mare pentru Simona Halep! După câțiva ani de relație și o logodnă discretă făcută la începutul acestei veri, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă primul pas spre întemeierea unei familii: cununia civilă.

Simona Halep devine astăzi doamna Iuruc

Miercuri, 15 septembrie, cea mai bună jucătoare de tenis din România devine oficial Simona Halep Iuruc, în urma căsătoriei cu Toni Iuruc.

Cei doi vor spune “Da” în faţa ofiţerului stării civile, iar petrecerea de după va avea loc la un club din staţiunea Mamaia.

Invitaţii au început deja să sosească, începând cu ora 16:00, relatează Antena 3, iar printre aceştia se numără şi Ilie Năstase şi soţia sa, Gică Hagi şi Gică Popescu, dar şi Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa.

Iată cum arată Simona Halep în ziua cununiei!

Au apărut deja primele imagini cu invitaţii, iar Simona a postat şi ea pe Instagram o imagine cu ţinuta superbă pe care a îmbrăcat-o astăzi.

Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram

Stere Halep, plin de emoţii înaintea cununiei civile a fiicei sale

Cu o zi înainte, tatăl Simonei, Stere Halep, povestea că este extrem de emoţionat înaintea cununiei civile a fiicei sale.

“Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Domnul Halep a mai spus că este încântat de alegerea naşilor făcută de Simona Halep şi Toni Iuruc. Naşii celor doi sunt Dani Caramihai şi soţia sa. Omul de afaceri este cofondator al business-ului Fratelli, acesta fiind, de fapt, şi clubul din Mamaia unde are loc petrecerea de miercuri.

“I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai declarat Stere Halep.