Peste doar câteva zile, Simona Halep își va uni destinul cu Toni Iuruc. Acesta este un milionar machidon în vârstă de 42 de ani. De ceva vreme, el trăieste o intensă poveste de dragoste cu celebra noastră jucătoare de tenis.

Despre nunța celor doi a vorbit recent tenismenul Ilie Năstase. Ulterior, Simona Halep nu a mai avut ce face și a fost nevoită să confirme fericitul eveniment. Nunta va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Slam, e partea personală”, a spus Simona Halep.

Dacă despre Simona Halep s-a scris enorm, nu același lucru se poate spune și despre Toni Iuruc. Acum s-a aflat însă totul. Milionarul machidon a mai fost căsătorit și în trecut. De două ori chiar. Relațiile nu au durat însă foarte mult.

Cine au fost femeile din viața milionarului machidon

Prima soție se numește Arina și este de profesie model. Cu aceasta, Toni Iuruc are un copil. Căsnicia celor doi nu a durat foarte mult, cei doi despărțindu-se relativ repede. A urmat a doua mare dragoste a vieții sale, Liana. De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018.

Toni Iuruc deține șase firme, una dintre acestea fiind de publicitate.

Simona Halep a început relația cu viitorul său soț în 2019. Acesta a însoțit-o atunci pe tenismenă la turneul de tenis de la Wimbledon. Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

Simona Halep și Toni Iuruc i-au ales ca nași de cununie pe Dani Caramihai și soția lui.