Cel care a desemnat-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, Emanoil Savin, a declarat faptul că tenismena își dorește copii.

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia”, a declarat Emanoil Savin pentru Fanatik.

Toni Iuruc – ”trofeul” Simonei

Fostul primar al orașului Bușteni a adăugat că Toni Iuruc este ”trofeul” Simonei Halep: ”Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.”

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie

Toni Iuruc și Simona Halep se căsătoresc joia viitoare, pe 15 septembrie. Cei doi s-au logodit la începutul lunii iunie, după o relație de doi ani.

Anunţul a fost făcut chiar de Simona, la aeroportul Otopeni, când s-a întors din Statele Unite, după eliminarea din optimile de finală ale turneului de la US Open.

Simona Halep are mari emoții

Simona este în culmea fericirii, dar are şi emoţii, emoţii diferite de cele de pe teren, pentru că în cazul căsătoriei este mult mai important pasul.

„Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt bucuroasă că se întâmplă.Voi avea câteva zile de pauză și voi continua antrenamentele. Am zis că o să las mai moale, în sensul că nu vrea să forțez acum după ce mi-am revenit.”, a declarat Simona.