Se pare că cei doi și-ar fi anunțat invitații să nu le ofere bani la cununia civilă. În schimb, cei care le vor fi alături la fericitul eveniment le pot oferi câte un cadou, scrie Playsport.ro.

Ilie Năstase a dat-o de gol

Marele sportiv a dezvăluit că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nuntă. În cele din urmă, Simona a recunoscut că este adevărat.

Nunta va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 septembrie.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Ce spune tatăl sportivei

De asemenea, tatăl Simonei Halep a oferit câteva detalii despre cunuia civilă.

“Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Simona își dorește copii

Emanoil Savin, unul dintre invitații la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, a confirmat faptul că jucătoarea de tenis își dorește copii.

Cel care a desemnat-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, Emanoil Savin, a declarat faptul că tenismena își dorește copii.

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia”, a declarat Emanoil Savin pentru Fanatik.

Fostul primar al orașului Bușteni a adăugat că Toni Iuruc este ”trofeul” Simonei Halep: ”Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.”