Într-o postare pe pagina sa de socializare, Dan Dinu, un patron timişorean din HoReCa l-a atacat dur pe primarul Dominic Fritz. Acesta îl acuză pe edilul Timișoarei că nu-l lasă să-și desfășoară activitatea.

”Într-o perioadă marcată de un vârf pandemic ce lovește atât în sănătate, cât și în economia națională, Primarul Timișoarei a decis, în același spirit neo-marxist, USR-ist, continuarea activității începută de colega sa de partid Ana Munteanu, de care în primăvara acestui an se dezicea, negând cu vehemență orice implicare.

Domnul Dominic Samuel Fritz a decis în data de 04.10.2021 suspendarea  activității societății noastre DEL CORSO FAMILY SRL, la punctul de lucru Berăria 700 pentru 15 zile de la data comunicării dispoziției sale. Dispoziția a fost comunicată în data de 12.10.2021 ora 14.00. Primarul a emis această dispoziție după ce am atenționat instituțiile abilitate care au avut rol consultativ (Direcția Poliției Locale Timișoara, Serviciul Inspecția Comercială) că orice acțiune de suspendare este un abuz, câtă vreme nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru luarea acestei măsuri.

Astfel măsura a fost dispusă ca urmare a tulburării liniștii publice dupa ora 22.00 prin programul de muzică tradițional românească. Normele legale oferă această posibilitate doar în situația în care abaterea s-ar fi repetat, însă societatea noastră a fost sancționată doar o singură dată”, a scris afaceristul pe pagina sa de Facebook.

Patron Horeca: ”Solicităm primarului să își asume în mod public suportarea acestui prejudiciu”

Dan Dinu a declarat că a atacat actul în instanță și că i-a spus solicitat primarului să suporte prejudiciul, fără implicarea bugetului local.

”Menționăm că am atacat aceast act în instanță, solicitând și recuperarea prejudiciului suportat de societate în urma acestei acțiuni, prejudiciu ce dorim a fi recuperat din patrimoniul personal al domnului Dominic Samuel Fritz, ca și persoană responsabilă cu emiterea acestui act.

Pe această cale îi solicităm domnului Primar să își asume în mod public suportarea acestui prejudiciu, fără implicarea bugetului local.”