Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID. A aflat acest lucru după ce s-a întors dintr-o excursie alături de soția sa. Tenismenul român a aflat că este infectat chiar în aceste zile. Din fericire pentru el și familia sa, jucătorul de tenis a dezvoltat o formă ușoară a bolii.

După ce a trecut printr-un scandal cu Ciprian Marica, Ilie Năstase a decis că este momentul să ia o pauză de relaxare și să plece în vacanță. A ales Istanbulul. La întoarcere însă, Ilie Năstase a simțit un disconfort, motiv pentru care a efectuat un test Covid-19. Rezultatul a fost categoric. Chiar dacă i-a fost clar că este pozitiv, Ilie Năstase a spus că se simte bine. Fostul jucător de tenis a susținut că este vaccinat și a recunoscut că dacă nu s-ar fi imunizat împotriva bolii, lucrurile ar fi fost mult mai grave.

Ilie Năstase: Nu sunt pe oxigen

Fostul mare tenismen a fost internat în spital. Acesta a spus cum se simte, după ce a ajuns pe patul de spital. Potrivit propriilor declarații, acesta are o formă ușoară a bolii.

„Sunt bine, nu sunt la aparate. Mi se fac investigații. Nu sunt pe oxigen”, a spus Ilie Năstase.

El a subliniat că nu știe cum s-a infectat cu COVID. Întrebat dacă a făcut febră, acesta a precizat că nu a avut temperatură, ci doar tuse, care i-a dat de gândit imediat.

„Sunt vaccinat. Știu că nu am nimic la plămâni”, a mai spus Ilie Năstase.

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a apărut când cel din urmă a solicitat la Tribunal ca tenismenul să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase. În urma acestei cereri, primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție. În urma unor discuții, cei doi au ajuns la un numitor comun.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat o cunoștință a cuplului.

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica. Acesta a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al propriei fundații.