Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de Covid-19! Tenismenul român a aflat că este infectat chiar în aceste zile în timpul vacanței sale alături de soție. Cuplul se afla în Instanbul.

Cum se simte Ilie Năstase

Din fericire pentru el și familia sa, jucătorul de tenis a dezvoltat o formă ușoară a bolii. În acest moment, el se află în afara oricărui pericol. În prezent, Ilie Năstase se simte bine, iar corpul său nu prezintă reacții agresive împotriva virusului.

Ilie Năstase a venit cu Covid-19 din vacanță

Celebrul tenismen român a adus din Instanbul un „suvenir” neobișnuit acasă. Acesta a contactat virusul Sars-CoV-2, scrie ProSport.

După ce a trecut printr-un scandal cu Ciprian Marica, Ilie Năstase a decis că este momentul să ia o pauză de relaxare și să se elibereze de problemele vieții cotidiene într-un peisaj exotic, alături de femeia iubită.

Acesta a petrecut o vacanță alături de soția sa, timp de câteva zile. Excursia a avut loc în Istanbul, pe malul Bosforului, un loc preferat al cuplului monden. În ciuda bucuriei din timpul șederii lor în străinătate, la întoarcere, Ilie Năstase a simțit un discomfort, motiv pentru care a efectuat un test Covid-19.

Din nefericire pentru el, rezultatul testului a fost unul pozitiv. Cu toate acestea, virusul nu îi crează disconfort lui Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis este optimist că va trece cu bine peste această perioadă.

Scandalul cu Ciprian Marica

Tensiunea dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a apărut când Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca tenismenul să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase. În urma acestei cereri, primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție. În urma unor discuții, cei doi au ajuns la un numitor comun.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat o cunoștință a cuplului.

Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica. Acesta a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al propriei fundații.