Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost duminică seara protagonistul unui nou scandal. Mai exact, acesta a intrat în legătură directă telefonică la postul Realitatea Sportivă, pentru a-și spune părerea cu privire la faptul că Emma Răducanu a câștigat US Open.

Amintim că jucătoarea de tenis a câștigat turneul US Open 2021, fiind la primul titlu de Grand Slam din carieră. Ea a învins-o în finală, sâmbătă noapte, pe canadianca Leylah Annie Fernandez, (19 ani), cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

În urma acestei partide, Emma Răducanu a ajuns la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi, la US Open. De altfel, tot ea era favorită la casele de pariuri.

”Este un escroc care nu se spală”

În acest context, Ilie Năstase s-a arătat deranjat în momentul în care a aflat că în studio se află și jurnalistul Grigore Cartianu și a avut o răbufnire fără precedent. Mai exact, acesta a declarat că nu vrea să intre în direct având în vedere ”personajul” care este deja prezent în platou. Totodată, fostul tenismen a mai adăugat că Grigore Cartianu se pricepe la toate și nu are ce comenta în acest sens.

Seria acuzațiilor dure a continuat, Ilie Nătase acuzându-l pe Cărtianu că ”nu se spală”, fiind ”murdar la gură” și că are ”doi neuroni”.

„Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!”, a spus Ilie Năastase la Realitatea Sportivă.

Amintim faptul că nu este primul scandalul între cei doi. Ilie Năstase și Grigore Cartianuu au mai avut un schimb dur de replici în luna februarie a acestui an.