Imagini puternice în lumea sportului. Finalul de la US Open, plin de lacrimi și căderi nervoase

Novak Djokovici a pierdut lupta cu Daniil Medvedev, într-un meci ce a durat puțin peste două ore şi s-a terminat cu un scor de 4-6, 4-6, 4-6.

Chiar dacă a fost susţinut puternic de public, Djokovici a ratat șansa pe care o avea. Astfel, jucătorul s-a aşezat pe scaunul de lângă teren şi a izbucnit în plâns când a realizat că e la un game de înfrângere iar totul e pierdut.

Imaginile au făcut înconjurul lumii

Imaginile respective au făcut înconjurul lumii în noaptea de duminică spre luni. Momentul puternic din finalul US Open poate fi vizualizat în clipul de la finalul articolului.

Daniil Medvedev a cucerit un titlu de Grand Slam

Jucătorul Daniil Medvedev, în vârstă de 25 de ani, a devenit campionul din 2021 de la US Open după ce l-a învins pe Novak Djokovic, în vârstă de 34 de ani. Scorul final al meciului a fost de 6-4, 6-4 și 6-4.

Jucătorul din Rusia a cedat un singur set pe durata întregului turneu, contra olandezului Botic Van De Zandschulp. Astfel, Medvedev a servit excelenta și a avut 16 ași și un procentaj de 81% al punctelor câștigate cu prima minge. Mai mult, acesta a controlat schimburile de forță, din spatele terenului, și s-a descurcat bine la cele 5 mingi de break avute de Nole.

Totuși, Novak Djokovic a comis greșeli ce nu îi sunt specifice. Acesta a avut mai multe momente de cădere nervoasă. De exemplu, a rupt racheta în setul secund și a returnat în corpul adversarului, în momentul unei mingi de break. Totodată, arbitrul de scaun a oprit raliul, după ce un telefon a sunat în arenă.

În acest context, jucătorul din Rusia s-a revanșat după eșecul din finala de la Australian Open 2021.