El este campionul din 2021 de la US Open! Daniil Medvedev a cucerit un titlu de Grand Slam

Jucătorul din Rusia a cedat un singur set pe durata întregului turneu, contra olandezului Botic Van De Zandschulp. Astfel, Medvedev a servit excelenta și a avut 16 ași și un procentaj de 81% al punctelor câștigate cu prima minge.

Mai mult, acesta a controlat schimburile de forță, din spatele terenului, și s-a descurcat bine la cele 5 mingi de break avute de Nole.

Cum a jucat adversarul?

Totuși, Novak Djokovic a comis greșeli ce nu îi sunt specifice. Acesta a avut mai multe momente de cădere nervoasă. De exemplu, a rupt racheta în setul secund și a returnat în corpul adversarului, în momentul unei mingi de break. Totodată, arbitrul de scaun a oprit raliul, după ce un telefon a sunat în arenă.

În acest context, jucătorul din Rusia s-a revanșat după eșecul din finala de la Australian Open 2021.

Simona Halep a fost învinsă în primul meci de la revenirea în tenis

Amintim că Simona Halep, care luni a ieșit din top 10 WTA, după ani de zile, a fost învinsă joi dimineața în primul meci de la revenirea în tenisul mare.

Românca a pierdut primul meci la Montreal, după accidentarea din mai, în fața lui Danielle Collins cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, care în prezent este neînvinsă de 12 partide.

A fost nevoie de aproape trei ore pentru ca Danielle Collins să ducă la 12 șirul de victorii neîntrerupte în circuitul profesionist feminin, trecând în turul al doilea al turneului canadian. Americana a eliminat-o pe Simona Halep, cu 2-6, 6-4, 6-4, la revenirea jucătoarei române în circuitul WTA.