„Este o vizită obișnuită, am avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, secretarul de stat Dragoș Titea și directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță. Trebuie să verificăm săptămânal modul în care avansează proiectele cele mai importante, infrastructura este domeniul prioritar al guvernului. Am discutat aplicat pe proiecte, în primele patru luni ale anului s-au lansat proiecte în valoare de 3,6 miliarde lei față de 2016, când s-au finalizat licitații în valoare de aproximativ 800 milioane lei”, a declarat premierul Sorin Grindeanu la finalul întâlnirii cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Șeful Guvernului a precizat că abordarea Ministerului Transporturilor și a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este alta, „urmărim modul în care se execută aceste lucrările”. “Să le intre bine în cap că modul în care vor înainte și ceea ce s-au angajat prin contract trebuie să respecte, astfel sunt diverse mecanisme. Chiar dacă au în spate contracte de avocatură se va apela la clauze dure, îi punem să plătească daune dacă nu respectă contractele”, a menționat Grideanu.
Premierul a mai declarat că au apărut foarte probleme inventate de către constructori pentru a motiva extinderea termenelo. „Apelul meu de astăzi este către toată lumea, către parteneri, cei care au câștigat aceste contracte trebuie respecte termenele.