„#NESIMTIRE MAXIMA. Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii – ca sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti! Tipic Lucovid Orban!

Starea de Urgenta / Alerta a fost o batjocura la adresa romanilor / dar a fost si ramane paravanul pentru afacerile de miliarde si spagile de milioane de la achizitii!

Hotul de Ludovic poate sa strige cat vrea “Hotii” – romanii au inteles acum ce a facut si de ce !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

De la ce a pornit totul?

Premierul Ludovic Orban a declarat anterior că numărul în creștere al cazurilor de coronavirus trebuie pus pe seama celor de la PSD și Pro România, care au instigat cetățenii să nu respecte măsurile de protecție impuse.

„Condamn public atitudinea iresponsabila a liderilor din zona PSD si Pro Romania care au instigat permanent cetatenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul acstui virus, au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autoritatile de parghiile necesare de lupta contra epidemiei”, a declarat Ludovic Orban, pe tema creșterii numărului de noi infectări.

Florin Roman este și el de aceeași părere

„PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măştilor de protecţie, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor şi nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricţie şi în permanenţă a blocat Guvernul în lupta împotriva COVID. (…)

În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical. Urmare a modului în care Guvernul României a acţionat în această perioadă nu am ajuns în situaţia Italiei sau Spaniei”, spune Florin Roman, într-un comunicat citat de agrepres.ro