Fostul premier Victor Ponta nu pierde nicio ocazie pentru a-i ataca pe adversarii din PNL. Invitat duminică seara la România TV, liderul Pro România i-a ironizat pe liberali, explicând cum au ei de gând, de fapt, să mărească pensiile în această toamnă.

“Mi-a trimis cineva cum o să dea cei de la PNL majorarea de 40 la sută la pensii. Întâi o să dea 4 și apoi 0. Tot timpul se fofilează. Toată ziua ciuruie PSD. E bine că n-am murit de ciuma roșie și murim de ciuma galbenă?”, s-a întrebat amuzat Victor Ponta.

Atacurile nu s-au terminat aici. Preşedintele Pro România i-a comparat pe liberalii lui Ludovic Orban cu animelele de la Zoo, iar pe Florin Cîţu, un “trompetist” care “toată ziua cântă la minister”, l-a îndemnat să facă odată calculele pentru a le transmite clar oamenilor când îşi vor primi pensiile, alocaţiile sau salariile.

“Cei de la PNL sunt ca animalele de la Zoo. Le dai de mâncare, stau acolo.

Domnul Vela nu e dătător de amenzi, are o treabă foarte grea. Domnul Cîțu îi ceartă pe pesediști. De 7 luni sunteți dumneavoastră la putere, culmea cu voturile PSD. Avem un trompetist, toată ziua cântă la minister. Fă niște calcule, spune dai pensiile, dai alocațiile, dai salariile”, a mai declarat Ponta la România TV.