PNL a dat marea lovitură! Tocmai s-a înscris în partid

Este vorba despre fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu. Acesta anunţă că s-a reînscris recent în PNL, partid pe care îl consideră „singura alternativă politică cu adevărat serioasă”.

„În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizaţia Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

S-au înşelat

Fostul prefect al Capitalei explică faptul că în luna octombrie a anului trecut Ludovic Orban, la acel moment prim-ministru, i-a propus să preia funcţia de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată ale Codului Administrativ au impus demisia sa din PNL.

„Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înţeles greşit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnităţi publice, aş putea să-mi schimb opţiunea politică. S-au înşelat!”, adaugă fostul prefect.

Este demn de menționat că Traian Berbeceanu a fost înlocuit în funcţie de Alin Stoica, după ce postul de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS.

Mesajul lui Traian Berbeceanu după eliberarea din funcție

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiţi, buni profesionişti dedicaţi instituţiei şi cetăţenilor municipiului Bucureşti. Împreună, am completat echipa cu alţi funcţionari la fel de valoroşi.

Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-aţi arătat implicare şi dăruire, rezistenţă şi perseverenţă.

Doar mulţumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt pentru cât de multe şi importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună.

Bucureştenii au dreptul şi merită o administraţie onestă şi performantă, iar dumneavoastră puteţi să le-o oferiţi! Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulţumesc că aţi fost lângă mine!”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook după ce a fost eliberat din funcție.