Ludovic Orban are motive de bucurie. O importantă organizație a PNL a decis să-l sprjine pentru un nou mandat în fruntea partidului.

Organizaţia PNL Sector 1 a decis să îi acorde sprijinul preşedintelui partidului Ludovic Orban pentru un nou mandat. Este o măsură binevenită pentru șeful PNL, mai ales că în acest moment au loc jocuri puterbnice în partid. Următoarele alegeri vor avea loc la Congresul formaţiunii.

„Biroul Politic al PNL S1 a decis prin vot deschis şi în unanimitate, acordarea sprijinului lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al PNL, la următoarele alegeri din cadrul Congresului PNL.

Suntem mândri că preşedintele PNL este membru la Sectorul 1, i-am fost alaturi în fiecare campanie, în fiecare provocare pe care a avut-o în ultimii ani şi l-am sustinut în toate demersurile, de la moţiunea de cenzura care a trimis PSD în istorie, la guvernarea complicata cu un parlament ostil şi în vremuri de criză, până la alegerile şi negocierile deloc simple. Îi vom fi alături în continuare, în toate provocarile ce urmează”, arată o postare pe pagina de Facebook a filialei PNL Sector 1.

Ludovic Orban primește susținere din mai multe părți

Şi filiala PNL Sector 3 a anunţat, la începutul lunii februarie, susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia PNL.

Trebuie amintit că Ludovic Orban şi-a informat colegii că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congres.

În schimb, Florin Cîțu întârzie să anunțe dacă îl va contracandida pe Orban. El refuză să răspundă, întrebat fiind în mod repetat, dacă va candida sau nu la șefia PNL. Premierul spune doar că ”toate la timpul lor”. El explică că acum este preocupat de alte subiecte aflate pe agenda zilei. Premierul Florin Cîțu a susținut că în momentul când va lua o decizie despre un anumit subiect, o va anunța.