Pepe stă ca pe jar. Ultimele acțiuni ale Ralucăi Pastramă indică că aceasta își vede liniștită de viață. Nici urmă de depresie sau de tensiune. Dimpotrivă, cea care i-a fostb alături lui Pepe în ultimii ani pare pusă pe fapte mari.

Despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă a șocat tot showbizz-ul românesc. S-a spus atunci că artistul ar fi fost de vină. S-a speculat și pe marginea divorțului și a averii care ar urma să fie împărțită între cei doi. Cel mai mult s-a discutat însă cine va avea custodia fetelor. A urmat apoi o perioadă tensionată, în care Pepe a fost acuzat că ar fi agresat-o pe soția sa. S-a spus ulterior că totul ar fi o regie și că nici vorbă de divorț.

Un ultim mesaj al lui Pepe, transmis în preajma sărbătorilor, aducea speranța unei împăcări. Artisul a transmis  că situația dintre el şi Raluca Pastramă a devenit una amiabilă. El a susținut că totul s-a rezolvat mulțumită unei dorințe comune. Pepe a completat că situația este amiabilă, chiar dacă „au fost mici derapaje”, deoarece este necesară „o relație frumoasă de dragul copiilor. ”

“E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.  Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a spus atunci artistul.

Pepe este mut de uimire

La fel de hotărâtă pare însă și Raluca Pastramă. Ea își revine neașteptat de bine după scandalul anului trecut. Deși toată lumea ar fi crezut că aceasta va vărsa lacrimi după despărțire sau că va pica în depresie, lucrurile stau exact pe dus. Bruneta a suprins pe toată lumea. Ultimele imagini cu ea îl pun cu siguranță pe jar pe Pepe. Raluca s-a filmat în sala de fitness, în timp ce făcea exerciții la aparate. Imaginile le-a postat imediat pe o rețea de socializare. Filmuțele i-au pus pe mulți pe gânduri. Este evident că fosta soție a lui Pepe vrea să lase trecutul în urmă. Ba mai mult, trage tare ca să se mențină în formă. Ea nu lasă să se vadă nicio urmă de tristețe, ci face tot posibilul să meargă mai departe.