Răsturnare de situație în plin divorț între Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a fost în weekend alături de fiicele sale. Momentul fericit s-a petrecut cu acordul Ralucăi Pastramă, care a fost de acord să le lase câteva zile pe Maria și Rosa la tatăl lor.

Pepe a ținut să împărtășit imediat bucuria sa cu apropiații și fanii printr-o poză de album alături de acestea. Gestul cu adevărat neașteptat făcut de artist a fost observat chiar în pozele postate. Pepe a renunțat la barbă.

Cele două fetițe ale lui Pepe locuiesc de câteva săptămâni la bunicii materni. Maria și Rosa au fost însoțite de un prieten de joacă foarte bun, pe care îl cheamă Santino, potrivit informațiilor de pe contul său de Instagram.

Pepe le-ar fi oferit câte un mic dar. În plus, el a ținut să arate cât de mult se bucură de compania celor două fetițe. Pe selfie-ul de pe Instagram Stories, Pepe a scris: “Alt chip”, iar pe imaginea în care apare alături de fiice și Santino. “Vă pupăm”.

Mutarea bombă făcută de Pepe

Potrivit informațiilor apărute în presă, artistul și-ar dori foarte tare custodia fetițelor sale. Mai exact, artistul i-ar fi cerut soției sale să îi lase fetițele iar la schimb să primească o proprietate la care Raluca ține foarte mult. Este vorba de grădinița pe care aceștia o dețin. Astfel, Pepe și Raluca sunt departe de a se fi liniștit. Artistul i-ar fi propus Ralucăi să facă o înțelegere. Mai exact, el i-ar fi dat grădinița și un autoturism în valoare de 70.000 de euro, iar fetele ar fi urmat să stea la el. Doar că, Raluca nu a fost deloc de acord.

În consecință, artistul s-a gândit la o mișcare bombă. El ar fi convocat adunarea AGA și ar fi dat-o afară pe aceasta din poziția de manager. Dar, asta se pare că nu e tot, i-ar fi solicitat încă soției lui să plătească lunar ratele la bancă. Imediat, Raluca ar fi contestat acțiunea în instanță. În acest moment, nu se cunoaște decizia luată în acest caz.