Pepe și familia sa au parte de momente tensionante după ce Rosa, fiica artistului, s-a accidentat într-un parc. Mama micuței, Raluca, a povestit ce s-a întâmplat în ziua respectivă, subliniind că Rosa s-a ales cu p fractură la mâna stângă.

Aceasta a precizat că toată lumea din familie a înțeles că i se putea întâmpla oricui această pățanie și că acum chiar fac haz de necaz.

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca pentru Playtech.

Pepe își mai dorește copii

Înainte de a admite public că este într-o relație cu Yasmine Ody, Pepe a acordat un interviu în care spunea că, dacă ar găsi femeia potrivită, s-ar însura pentru a treia oara. În plus el a precizat că și-ar mai dori copii.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.