Pepe nu a uitat-o nici după atâta timp pe Raluca Pastramă. Chiar dacă artistul s-a afișat cu noua sa cucerire, în persoana make-up artistei Yasmine Ody, de 26 de ani, în ultimele sale declarații vorbește tot de fosta soție. El a vorbit despre divorț, subliniind în mod răspicat că nu și-a dorit acest acest lucru.

Acum Pepe a dat cărțile pe față. El a susținut că cea care a pus punct relației a fost Raluca. Potrivit artistului, divorțul de fosta soție nu a fost un lucru pe care el însuși să și-l fi dorit.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show de la Antena Star.

Artistul a recunoscut că unii l-au acuzat în trecut că a fost prea calm față de acest subiect. Chiar dacă vobește cu regret despre despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe trage aer în piept și spune că se uită spre viitor. El nu exclude chiar apariția unui nou copil, în viitor, în viața sa.

Pepe: Poate mai urmează un copil

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil?”, a spus artistul. El a spus că deși are doi copii, ar fi egoist față de viitoarea parteneră să pună punct aici acestui subiect,

„De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a conchis Pepe.

Această declarație o pune cu siguranță pe gânduri pe noua sa iubită. Recent, cântărețul s-a afișat alături de make-up artistei Yasmine Ody, de 26 de ani. Cei doi se cunosc încă din 2017, pe când aceasta a lucrat alături de el la videoclip-ul melodiei ‘Sentimente intense’.