Pepe a rupt legătura cu Andra și Cătălin Măruță?

Pepe a rupt legătura cu Andra și Cătălin Măruță? Cei trei nu au mai fost văzuți împreună de ceva vreme. Andra și Cătălin Măruță sunt nașii de cununie al lui Pepe și ai primei sale soții.

În plus, cei doi sunt și nașii de botez ai fetiței cea mare a lui Pepe. Se pare că după ce a divorțat de prima soție, relația sa cu nașii lor a avut de suferit.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit. Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună.

Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a declarat o persoană din anturajul lor pentru Cancan.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a dorit să comenteze, ci a spus doar: „Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație.”

Andra și Măruță au fost la botezul copilului lui Pepe cu Yasmine Ody

Vă amintim că, anul trecut, Pepe și Yasmine Ody, actuala sa parteneră de viață, și-au botezat copilul în mare secret. Cei doi nu au oferit niciun detaliu presei, nici măcar locul în care a avut loc marele eveniment.

Andra a postat mai multe fotografii de la marea petrecere care a urmat după slujba religioasă. Cântăreața de muzică pop a izbucnit în lacrimi de fericire când l-a luat în brațe pe micuț. Soțul ei a surprins momentul emoționant, iar Andra a împărtășit emoția cu fanii ei de la Instagram.

Botezul a avut loc pe data de 19 noiembrie 2022, când a fost și ziua de naștere a tatălui lui Pepe, vedeta având astfel două motive de bucurie. Pe rețelele sociale, acesta a postat o fotografie cu tatăl său care își ține nepotul în brațe. Fericirea i se poate citi pe chip.

„Cadou de ziua ta ți-am oferit cel mai dorit și frumos băiat. La mulți ani, Giani!”, a fost mesajul scris de vedetă pentru tatăl său.