Pepe nu a petrecut foarte mult singur după despărțirea de soția sa, Raluca Pastramă. El a fost observat în repetate rânduri în compania unei tinere frumoase. În urmă cu puțin timp, artistul nu a mai ascuns relația pe care o are cu superba brunetă și a dat cărțile pe față. El și-a asumat relația cu Yasmine Ody. Cei doi au confirmat, indirect, relația, printr-un sărut pătimaș în public.

Acum, a venit rândul Ralucăi Pastramă să reacționeze. Întrebată despre acest lucru, fosta soție a lui Pepe a evitat să facă comentarii dure. Ea a preferat să spună artistul este un bărbat căruia îi place atenția și că îi place să i se ofere tandrețe.

Raluca Pastramă, adevărul despre Pepe 

Raluca Pastramă a spus, pentru playtech.ro, că a fost prea tânără atunci când a intrat în mariajul cu Pepe, dar nu-i pare rău de greșelile făcute, căci din toate a învățat câte ceva.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!” a punctat Raluca Pascu,despre noua relație a artistului.

Ea a spus că acum nu mai este interesată de anumite lucruri și că are alte priorităţi. În plus, ea a dezvăluit că nu simte nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. „Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!”, a arătat ea.

Fosta soție a artistului a susținut că era doar o copilă când am început această căsătorie. „Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare” a mai mărturisit Raluca Pascu, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram