Pepe și Yasmine Ody au fost fotografiați recent sărutându-se în public, în fața tuturor, iar artistul a confirmat imediat relația cu frumoasa make-up artistă, de parcă de abia aștepta. Cântărețul a venit  și cu primele declarații privind noua sa relație care se află la început, asta după ce și fost soție, Raluca Pastramă, a avut ceva de spus pe subiect.

Pepe și-a asumat deja relația

Ultimele imagini din lumea mondenă, care au făcut deja înconjurul internetului românesc, îl arată pe artist sărutându-se pasional cu Yasmine Ody. Asumat din fire, Pepe a confirmat relația, explicând că aceasta se află încă la început, motiv pentru care nu se poate pronunța dacă va fi de viitor sau nu.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a transmis Pepe, potrivit click.ro.

Cine este Yasmine Ody

În vârstă de 26 de ani, Yasmine Ody, de profesie make-up artist, a fost atrasă și de modelling în trecut. Astfel, în 2015, ea a urcat pe podium pentru a prezenta lenjerie intimă pentru un show organizat în România de Victoria’s Secret. Tot în anul acela a colaborat și cu designer-ul Cătălin Botezatu și a apărut în prezentările sale.

Ce spune tânăra

Contactată și ea de reporteri, Yasmine a fost rezervată în ceea ce priveste declarațiile cu privire la noua poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Pepe, transmițând că toate informatiile despre relație vor fi oferite exclusiv de Pepe.

”Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a spus Yasmine Ody.