Pepe a fost ani buni preferatul postului de televiziune Antena 1 și s-a implicat în cele mai importante producții din acest an. Totuși, acum, artistul a luat o decizie fără precedent.

El nu va mai prezenta emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă” și nu va mai putea fi urmărit deloc în cadrul altor emisiuni de la Antena 1. Anunțul a fost făcut chiar de el.

Pepe susține că dinainte de pandemie și-a încheiat contractul cu Antena 1 și nu mai are de gând să colaboreze cu nicio emisiune. Totodată, cântărețul a mai adăugat că lumea nu prea se mai uită la televizor, iar timpul său este limitat.

„Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, a mărturisit el pentru Impact.

Cine va prezenta emisiunea „Splash! Vedete la apă”

Odată cu plecarea lui Pepe, noii prezentatori ai show-ului „Splash! Vedete la apă” vor fi Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor. Amintim faptul că show-ul revine la Antena 1 după o absență de șase ani, formatul fiind similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Fanii sunt încântați și așteaptă cu nerăbdare să își vadă toți artiștii preferați în ipostaze spectaculoase, lupta ducându-se într-un bazin olimpic unde există trambuline la 3, 5, 7 sau 10 metri.

În ceea ce privește numele juraților, probele vor fi jurizate în funcție de vestimentație, starea de spirit dar, bineînțeles, se va ține cont și de modul în care au fost făcute săriturile. Printre jurați se numără Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin şi simpaticul Jean de la Craiova.

Spre deosebire de edițiile precedente, anul acesta emisiunea va avea un buget mult mai mic. Amintim faptul că din acest proiect de au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu și Alina Puşcaş.