Pepe joacă tare! Raluca Pastramă a înlemnit când a văzut ce a făcut încă actualul său soț. Scandalul e monstru și totul pare să plece de la bani. Mai exact, artistul i-ar fi cerut soției sale să îi lase fetițele iar la schimb să primească o proprietate la care Raluca ține foarte mult. Este vorba de grădinița pe care aceștia o dețin.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Pepe și Raluca sunt departe de a se fi liniștit. Artistul i-ar fi propus Ralucăi să facă o înțelegere. Mai exact, el i-ar fi dat grădinița și un autoturism în valoare de 70.000 de euro, iar fetele ar fi urmat să stea la el. Doar că, Raluca nu a fost deloc de acord.

Raluca a explodat

În consecință, artistul s-a gândit la o mișcare bombă. El ar fi convocat adunarea AGA și ar fi dat-o afară pe aceasta din poziția de manager. Dar, asta se pare că nu e tot, i-ar fi solicitat încă soției lui să plătească lunar ratele la bancă. Imediat, Raluca ar fi contestat acțiunea în instanță. În acest moment, nu se cunoaște decizia luată în acest caz.

Încă soția lui Pepe ar dori grădinița, mașina, dar și fetițele, însă acestă variantă nu este deloc pe placul artistului. Potrivit jurnaliștilor de la cancan, a apărut un mare semn de întrebare. Pepe n-ar avea nicio legătură în acte cu grădinița, iar cea care apare asociat unic și administrator este Raluca Pastramă. S-ar părea că artistul consideră că are dreptul la o parte din grădiniță asta pentru că el ar fi cumpărat proprietatea de la familia soției lui. La vremea respectivă artistul ar fi luat și un credit în valoare de 200.000 de euro și ar fi investit alți 400.000 de euro pentru amenajare. Ceea ce trebuia să le aducă încasări, nu le-a adus decât pierderi. Astfel, în primul an grădinița nu a funcționar, iar în ultima perioadă ar fi înregistrat pierderi mari.