Ion Pastramă, tatăl Ralucăi a aflat și el despre acuzațiile potrivit căreia fiica sa l-ar fi înșelat pe Pepe, acesta fiind motivul principal pentru care cei doi au ales să divorțeze. Vestea nu a fost prea bine primită de tatăl Ralucăi.

Se pare că acesta ar fi vorbit cu Raluca, iar soția lui Pepe susținea că cei doi se despart deoarece ”nu mai există armonie în casă” și nicidecum pentru că ar exista alt bărbat.

De cealaltă parte, Raluca a negat toate acuzațiile potrivit cărora l-ar fi înșelat pe Pepe.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii.

A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Tatăl Ralucăi e extrem de supărat

Totodată, potrivit surselor citate, tatăl Ralucăi este extrem de supărat de ce a făcut fiica sa și chiar consideră că Pepe are dreptul să se simtă ”rănit”.

„Ion a avut multe femei, dar este un familist covins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au mai spus sursele citate.

De cealaltă parte, Serghei Mizil a avut o reacție total neașteptată  vizavi de despărțirea momentului, cea dintre Pepe și Raluca Pastramă. Apropiat al lui Ion Talent, tatăl celebrului cântăreț latino, Mizil a fost uimit de ce s-a întâmplat.

„Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate. Adulții își refac viața ușor apoi după divorț, însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”, a spus Serghei Mizil, în emisiunea lui Cristi Brancu, de pe canalul de Youtube.