Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea în urma divorțului. Aceștia au luat decizia de a rezolva situația pe cale amiabilă, chiar dacă disputa dintre ei părea să se tranșeze la tribunal.

Artistul rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. De asemene, acesta primește și afacerea din centrul Capitalei, conform spynews.ro

Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea

Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, conform sursei menționate.

Cei doi au luat decizia de a rezolva situația pe cale amiabilă și au decis să divorțeze la notar. Trebuie menționat că cele două fetițe ale fostului cuplul, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe. Totuși, custodia va fi una comună.

Ce a făcut Raluca Pastramă după despărțire

Ultimele acțiuni ale Ralucăi Pastramă indică că aceasta își vede liniștită de viață. Nici urmă de depresie sau de tensiune. Dimpotrivă, cea care i-a fost alături lui Pepe în ultimii ani pare pusă pe fapte mari.

Despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă a șocat tot showbizz-ul românesc. S-a spus atunci că artistul ar fi fost de vină.

Un mesaj al lui Pepe, transmis în preajma sărbătorilor, arată că situația dintre el şi Raluca Pastramă a devenit una amiabilă mulțumită unei dorințe comune. Pepe a completat că situația este amiabilă, chiar dacă „au fost mici derapaje”, deoarece este necesară „o relație frumoasă de dragul copiilor. ”

„E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.

Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a spus atunci artistul.