Prețuri fără precedent în Cluj. Stiridecluj.ro, a remarcat un penthouse situat în apropiere de Piața Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca. Acesta este dat spre vânzare cu incredibila sumă de 2.000.000 de euro, el fiind situat într-o clădire nou nouță, pe strada Ploiești, iar luxul pe care acesta îl oferă este unul fără precedent.

Imobilul care se vinde cu două milioane de euro a fost ridicat pe terenul unde a fost biroul de notar al fostei soții a președintelui de Consiliu Județean, Alin Tișe. Potrivit sursei citate, terenul a fost cumpărat de familia Tișe de la Primăria Cluj-Napoca, iar acolo s-a ridicat imobilul.

Persoanele care îl vor cumpăra se vor bucura de un adevărat palat. Penthouse-ul de 2 milioane de euro are o suprafață utilă de 400 de metri pătrați și se află la etajul 13 al clădirii. În ceea ce privește finizajele, imobilul este este ultrafinisat cu parchet din lemn de tek, gresie și faianță aduse din Italia.

Penthouse cu 10 dormitoare și 6 băi în inima Clujului 

Totodată, viitorul proprietar va dispune de o deosebită „vedere panoramică” spre Piața Mihai Viteazu. Penthouse-ul dispune și de zece dormitoare, dar și de trei livinguri. De asemenea, el mai are și șase băi amenajate, dar și două bucătării.

Totuși, în anunțul postat de vânzător, dormitoarele și bucătăriile nu au fost fotografiate, deci cei interesați vor fi nevoiți să meargă personal pentru a vedea și aceste aspecte.

Zona în care penthouse-ul este situat este una dintre cele mai bune din Cluj. În apropiere există restaurante, farmacii, parcuri, dar și transport public și școli. Totodată, clădirea în care se află imobilul dispune de lift și are acces securizat, unde supravegherea video este 24/7.

Penthouse-ul este vândut printr-o agenție imobiliară și are un preț fix. Mai exact, el se vinde pentru suma de 2 milioane de euro, la care se mai adaugă și TVA-ul.

De menționat este faptul că în din luna iulie se vorbea despre o majorare a prețurilor în Cluj. Un agent imobiliar declara pentru monitoruldecluj.ro că în mare parte prețurile s-au menținut, însă sunt zone în care acestea au crescut.

„Prețul apartamentelor s-a menținut în mare parte, însă în zonele Gheorgheni și Mărăști au crescut puțin, deoarece vânzătorii mizează mult pe reînceperea activității școlare”, a declarat pentru monitorulcj.ro Florin Giurgiu, agent imobiliar specializat pe vânzări.

Totodată, acesta a mai adăugat că în special construcțiile noi se vor scumpi în contextul în care materia primă pentru construcție s-a scumpit și ea.

„Da, apartamentele se vor scumpi, mă refer la construcțiile noi. S-au scumpit elementele de bază: betonul, fierul, cam toate materialele de construcție chiar și transportul. Este foarte probabil să se deschidă facultățile și să venim la normalitate, iar atunci este clar că se vor scumpi apartamentele”, a explicat agentul imobiliar.