Kate Winslet a vândut un penthouse din Manhattan. Actrița a primit peste 5 milioane de dolari

După șase luni, actrița Kate Winslet a acceptat să vândă penthouse-ul din Manhattan cu 5,3 milioane de dolari, după ce aceasta a cerut pe el aproape 5,7 milioane de dolari. Locuința se află în cartierul Chelsea, din Manhattan.

Winslet şi regizorul Sam Mendes, fostul ei soţ de care s-a despărţit în urmă cu mai mult de zece ani, au cumpărat penthouse-ul în 2004, cu 4,99 milioane de dolari. Ea a cumpărat partea lui Mendes în 2012, la un an după divorţ, şi, de atunci, actriţa a închiriat locuinţa. Pe chirie, actrița cerea 20.000 de dolari pe lună.

Casa cu patru dormitoare și 3,5 băi, asemănătoare unei mansarde, are un tavan de aproximativ 4 metri, podele largi de stejar, vopsite în alb și mai mult de două duzini de ferestre de dimensiuni mari cu vedere la oraș. Taxele lunare și taxele obișnuite se ridică la aproape 7.200 de dolari, notează dirt.com.

Ce dotări are locuința

Cu o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați, camera mare de aproape 47 de metri lungime și 24 de metri lățime. Aceasta este mai mare decât majoritatea apartamentelor cu o cameră sau cu două din partea inferioară a Manhattanului. Camera include un perete complet cu rafturi pentru cărți, un șemineu și o bucătărie simplă și de înaltă clasă, deschisă. Dulapurile sunt din lemn frezat la comandă.

Cele trei dormitoare de la parter includ suita principală, care include un dressing și o baie modernă în stil vintage, cu un candelabru de sticlă venețiană. În plus, baia este dotată cu o cadă clasică și un duș.

La etaj este situată o cameră spațioasă cu un dressing și o altă baie, ceea ce face camera un al patrulea dormitor. Penthouse-ul are și o terasă de aproximativ 1.700 de metri pătrați.

Sursă foto: Dreamstime