Celebra actriță din Marea Britanie Kate Winslet a fost transportată de urgență la un spital din Croația. Aceasta se afla la o sesiune de filmări pentru filmul biografic „Lee” când a căzut în platou.

Acrtița a căzut în timpul filmărilor. Kate se va întoarce în platou săptămâna aceasta

Într-o actualizare a stării de sănătate pe care platforma Deadline a distribuit-o, echipa managerială a actriței a declarat că Kate Winslet a fost transportată la spital după ce a avut loc un incident nefericit, însă aceasta se va întoarce pe platou săptămâna aceasta.

„Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, au spus ei, potrivit Independent. „Ea este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta”, au adăugat aceștia.

Filmul biografic „Lee” este ecranizarea cărții „The Lives of Lee Miller”, scrisă de Antony Penrose

Kate Winslet joacă în filmul „Lee” rolul lui Lee Miller, celebrul model britanic cunoscut din revista Vogue, care la începutul celui de-al Doilea Război Mondial s-a transformat în corespondent de război al publicației.

Și alte celebrități precum Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor vor juca, de asemenea, în filmul regizat de Ellen Kuras. Filmul este ecranizarea cărții „The Lives of Lee Miller”, scrisă de Antony Penrose, fiul lui Miller.

„Rolul lui Lee îmi va da prilejul să joc o iubită și o mamă extraordinară, o femeie pasionată de tot ceea ce făcea, fie că era vorba despre filosofie, bucurie de-a trăi, bucătărie, modelling, activism social sau jurnalism de război”, a declarat Kate Winslet.

Kate Elizabeth Winslet s-a născut pe 5 octombrie 1975 în Reading, Anglia. A jucat mai multe personaje de-a lungul carierei, dar este cunoscută pentru rolul lui Rose DeWitt Bukater în filmul Titanic, difuzat pentru prima oară în 1997.

Winslet este câștigătoare a unui premiu BAFTA și Grammy. A câștigat un Premiu Oscar pentru cea mai bună actriță, în 2009 pentru rolul Hanna Shmitz din filmul Cititorul (The Reader), și a fost nominalizată de alte cinci ori. La vârsta de 22 de ani ea a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar, iar în prezent este cea mai tânără persoană care a primit șapte nominalizări.