Episod neașteptat pentru Răzvan și Dani. Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au rămas pe întuneric. Totul s-a petrecut vineri dimineață, în timpul matinalului de la Antena 1. Toți cei prezenți au rămas pentru câteva minute fără curent. Florin Ristei tocmai îi prezenta pe cei de la Trupa „The Mission”. În aceea clipă,  curentul s-a întrerupt brusc, iar lumina din platou s-a stins.

Cei care au observat episodul au putiut doar observa niște siluetele în platou. Nu era lumină, însă sunetul a continuat să meargă. Imediat s-a putut face auzită o replică a lui Florin Ristei. „Iată, asta înseamnă televiziunea în direct! S-a luat lumina! Nu contează! Hai la lumina monitorului!”, a spus Ristei. În clipa următoare a intrat publicitate. Emisiunea s-a reluat cu lumina aprinsă, după momentul publicitar.

„Neatza cu Răzvan și Dani” este o emisiune extrem de cunoscută și urmărită de mulți români. Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prezenți la Antena 1 de luni până vineri, în fiecare săptămână. Pentru prestația lor, cei doi  încasează lunar de la postul de televiziune este deloc de neglijat.

Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea urmărită de mulți români

„Neatza cu Răzvan și Dani” a debutat în urmă cu 12 ani de zile. Emisiunea este difuzată în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00, la 12:00. De altfel, cei doi nu sunt numai prezentatorii emisiunii ci și doi foarte buni prieteni. Ei au copilărit împreună, amândoi fiind din Reșița.

Potrivit informațiilor apărute la un moment dat, Răzvan Simion și Dani Oțil încasează de la Antena 1 aroximativ 10.000 de euro. Răzvan Simion și Dani Oțil sunt foarte căutați și pentru prezentările de evenimente. Răzvan Simion a intrat în industria artistică acum câțiva ani, când, alături de colegul lui, Dani Oțil, a devenit maestru de ceremonii și a prezentat festivaluri muzicale sau concerte. Ultimele date indicau că Răzvan și Dani primesc 1.500 de euro de persoană pentru un eveniment, așadar, 3.000 de euro pentru cuplul de prezentatori.