Libertate financiară, posibilități de dezvoltare, îmbunătățirea calității vieții și venituri raportate la timpul investit: acestea sunt beneficiile de care ar trebui să se bucure orice lider, iar toate acestea pot deveni ușor realitate.

Înființată în urmă cu 23 de ani, compania americană New Age investește 20 de milioane de dolari în partenerii săi și lansează tuturor celor care își doresc să devină lideri o oportunitate remarcabilă de schimbare a veniturilor și a vieții. Condiția este una singură: motivația de a excela!

Compania New Age își caută viitorii lideri și lansează românilor Programul Centurion, program menit să le aducă persoanelor motivate și competente recompense financiare considerabile.

New Age s-a remarcat în industria de super-sucuri cu celebrul suc Tahitian Noni, provenit din insulele verzi din Polinezia Franceză, unde solul nepoluat, soarele abundent și apa limpede asigură condițiile perfecte pentru crearea produselor de cea mai înaltă calitate. De atunci și până în prezent, misiunea de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai lungă și mai sănătoasă întărește poziţia New Age ca inovatori şi lideri în industria suplimentelor de sănătate sau cosmetice.

Alăturați-vă companiei ca și Consultanți Independenți de Produse (IPC), iar cei care se vor dovedi cei mai motivați parteneri în România vor fi onorați cu apartenența la Centurion Club și răsplătiți cu o croazieră de lux de 2 săptămâni în Tahiti!

Strategia New Age este axată pe o sănătate mai bună, aspect îmbunătățit și libertate financiară. Până în prezent, am generat aproape 8 miliarde de dolari, 300 de milionari în dolari și 100 multi milionari în dolari.

Compania este prezentă în peste 60 de țări din întreaga lume. New Age Beverages este o companie listată pe NASDAQ sub simbolul ticker NBEV.

Vă invităm să descoperiți toate detaliile acestei oportunități uriașe în cadrul evenimentului organizat în data de 5 octombrie 2019, ora 13:30, la centrul de evenimente Willbrook din București, Șoseaua București-Ploiești 172-176. 

Alte informații puteți afla pe:

www.morinda.com

www.programulcenturion.ro