Anunț surprinzător în PSD! Unul din cei mai apropiați oameni ai Liei Olguța Vasilescu a demisionat din partid.

Cristian Vasilcoiu a urmat-o pe Lia Olguța Vasilescu, din poziția de consilier, atât în Parlamentul României, cât și la Ministerul Muncii. El a fost ales pe listele social-democraților în poziția de consilier municipal în Craiova, orașul câștigat de Lia Olguța Vasilescu la ultimele alegeri locale.

Ulterior, Vasilcoiu și-a anunțat demisia din funcția de consilier municipal, pentru a candidat pentru un post de senator, din partea PSD.

El ți-a anunțat marți demisia din PSD și promite că va demisiona și din funcția de senator, în eventualitatea că va fi ales.

 ”Nu vreau ca niciodată nimeni să nu îmi poată striga nimic”

”Pentru că nu am nevoie de nimic, de la nimeni,

Pentru că toată viața mea m-am descurcat singur,

Pentru că nu vreau ca niciodată nimeni să nu îmi poată striga nimic,

Îmi dau demisia de peste tot!

P.S.: încă nu îmi pot da, legal, demisia, din poziția de candidat la Senatul României din partea PSD Dolj, de pe locul 4, în Circumscripția Electorală nr. 17 Dolj! Loc neeligibil! Dar o să o fac imediat după alegeri!”, sună anunțul surprinzător al lui Cristian Vasilcoiu, publicat pe Facebook.

”O să mă descurc, oricând, singur, în viață!”

”CU TOATE ACESTEA, vă rog să votați PSD la alegerile din 6 decembrie, că, altfel, urmează 4 ani de dictatură absolută a lui Iohannis, care va avea și Parlamentul, pe lângă Președinție și Guvern! Iar concentrarea întregii puteri politice în mâinile unui singur om e un pericol real pentru democrație! Și pentru țară!

P.S. 2: fac toate astea ca să le demonstrez tuturor că atâta vreme cât am două mâini, două picioare și un cap pe umeri o să mă descurc, oricând, singur, în viață!

P.S. 3: să îmi spuneti câți oameni mai știți care să aibă un astfel de curaj și să nu vrea nimic pentru ei!
La mulți ani, România!”, a mai scris el pe Facebook, chiar de Ziua Națională.

Cristian Vasilcoiu a mai ocupat și poziția de consultant media al Partidului Social Democrat, anterior lucrând în presă, ca jurnalist pentru televiziunile B1 și Digi 24, așa cum se arată pe profilul său de pe pagina de socializare.