Actualul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, obține o victorie importantă chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă. S-a decis redeschiderea căsuțelor de la târgul de Crăciun din Craiova. Chiar Olguța Vasilescu anunță că toți comercianții care au plecat în localitățile de unde sunt vor fi înlocuiți astfel încât întreaga zonă să prindă viață.

Victorie importantă pentru Olguța Vasilescu

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență si-a declinat competenta in ceea ce privește căsuțele din zona centrală, după ce noul presedinte al CJSU, Cosmin Vasile, a pus in discuție o solicitare din partea Primăriei Craiova.

Asadar, de maine, comercianții sunt așteptați sa redeschidă aceste mici magazine de suveniruri si dulciuri. Mulți au plecat deja in localitățile de unde sunt. Ii vom înlocui mâine, astfel încât toate căsuțele să fie deschise cat mai curând,” este mesajul Olguței Vasilescu.

Căsuțele din târgul de Crăciun de la Craiova au fost deschise în data de 28 noiembrie, dar numai pentru o oră, cât timp au fost controale, ulterior comercianţii fiind nevoiţi să tragă obloanele. Autorităţile locale, în frunte cu Olguța Vasilecu au susținut în toată perioada că aceste căsuţe ale comercianţilor au fost închise ilegal.

Sursa foto INQUAM / George Calin