Oana Roman, despre pedepsele pe care le primea în copilărie: Tata a fost destul de dur cu mine

Aflată în emisiunea moderată de Dan Capatos, Oana Roman a povestit că tatăl ei obișnuia să o bată cu cureaua în copilărie. Aceasta a mai povestit că a rămas cu sechele de când tatăl ei a închis-o în debara și că acum îi este frică de spații închise.

„Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise’, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

”De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi”

Vedeta a mai spus că bătăile pe care le-a primit în copilărie au durat până la vârsta de 10 ani, subliniind că Petre Roman a fost destul de dur cu ea. Aceasta a precizat că nu poate să spună că a fost un copil abuzat pentru că lucrurile nu au fost atât de dure.

„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi.

Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul’, a mai povestit Oana Roman.