Petre Roman este devastat. Un văr de-al Silviei Chifiriuc a fost găsit mort în casa sa din Botoșani. Totul s-a aflat zilele trecute. Evenimentul tragic s-a petrecut în satul Tudor Vladimirescu, din comuna botoșăneană Avrămeni.

Cea care a făcut descoperirea a fost o femeie. Aceasta a sunat la 112 și i-a înștiințat pe oamenilor legii că ceva nu i se pare în regulă. Ea a susținut că vecinul său nu a mai ieșit din casă de o săptămână.

Femeia a mers la bărbatul care locuia singur și a încercat să intre în locuință. Nu a avut șanse de reușită. Ușa locuinței era blocată pe interior. Femeia a simțit și un miros puternic care venea din casă. Speriată, vecina a decis să alerteze autoritățile. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au rămas șocați. Ei l-au găsit pe bărbat căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat.

Polițiștii au rămas fără glas când l-au găsit pe bărbat

El părea a fi decedat de o săptămână, susține monitorulbt.ro

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, a fost preluat de medicii legişti. Aceștia vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

În urmă cu şase ani, artista Silvia Chifiriuc, care edste soția fostului premier, şi-a îngropat ambii părinţi. Aceștia au murit la mică distanţă unul de altul.