Probleme de sănătate pentru Silvia Chifiriuc

Petre Roman s-a întors în România weekend-ul trecut pentru a o conduce pe ultimul drum pe fosta sa soție, Mioara Roman. Aceasta a decedat la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a rămas în Elveția. Ea a precizat că are mai multe probleme de sănătate.

Artista a suferit până acum trei operații chirurgicale și se confruntă cu dificultăți de vorbire. Acestea au survenit după complicațiile apărute în urma unei extracții dentare.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a spus Silvia Chifiriuc pentru Click!.

Silvia Chifiriuc, criticată dur de cei din mediul online

Soția lui Petre Roman a fost pusă la zi de către cei din mediul online. La ceva timp de la decesul Mioarei Roman, Silvia Chifiriuc a publicat un mesaj pe Facebook cu privire la Dragobete.

Cei care au văzut mesajul au fost revoltați de momentul în care aceasta a decis să publice mesajul respectiv. Nu se știe dacă Silvia Chifiriuc a făcut acest lucru intenționat sau nu, dar cei care o urmăresc în mediul online nu au iertat-o.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a fost mesajul publicat de către aceasta pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat diverse mesaje. Unii i-au reproșat că nu are empatie și bun simți, iar alții i-au spus că trebuie să arate puțin respect.

„Și Mioara Roman sărbătorește maine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț!’, „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti!’, „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman”, sunt câteva dintre comentariile primite de către aceasta.

Silvia Chifiriuc
SURSA FOTO: Facebook

Petre Roman a participat la funeraliile fostei soții

În ceea ce îl privește pe Petre Roman, acesta a participat la funeraliile fostei sale soții. Mai mult, el a spus că aceasta a fost un om care s-a chinuit cu o boală cumplită.

De altfel, a avut numai cuvinte frumoase la adresa celeia cu care a fost căsătorit timp de trei decenii.

Petre Roman a spus despre regretata sa fostă soție că a fost un cult, inteligent și foarte bun la suflet.

Fostul premier a mai spus despre Mioara Roman că a ajutat pe toți cei care au avut nevoie de ajutor. În plus, acesta a precizat că sunt mulți tineri care au beneficiat de bună voința fostei sale soții.

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara”, spunea acesta.