În ziua în care a murit Mioara Roman, Silvia Chifiriuc a scris un mesaj despre Dragobete

Cunoscută cântăreață de muzică ușoară și soția fostului premier Petre Roman, Silvia Chifiriuc, transmis urmăritorilor ei cu un mesaj emoționant, cu ocazia apropiatei sărbători a iubirii, Dragobetele.

Cu toate că ziua era umbrită de decesul Mioarei Roman, Silvia Chifiriuc a ales să vorbească despre iubire și sărbătorirea sentimentelor.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a scris soția lui Petre Roman pe Facebook, unde are peste 32.000 de urmăritori.

Mesajul său, încărcat de căldură și încurajare pentru cei îndrăgostiți, a atras imediat atenția, strângând sute de like-uri și comentarii de la admiratori.

Au fost însă şi multe persoane care au criticat-o pentru că nu a amintit nimic despre decesul Mioarei Roman, despre care se aflase deja.

Mioara Roman
Mioara Roman

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au o relație solidă de 17 ani și sunt părinții unui băiețel în vârstă de 12 ani.

Cu toate acestea, Chifiriuc nu a menționat în vreun mesaj decesul Mioarei Roman, care a fosta soția lui Petre Roman timp de 30 de ani și care s-a stins din viață.

Petre Roman a vorbit cu tristețe despre decesul fostei soții

Pe de altă parte, fostul premier Petre Roman și-a exprimat tristețea sa față de dispariția Mioarei Roman și a subliniat calitățile remarcabile ale acesteia.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine.

Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor.

Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman despre Mioara Roman pentru Fanatik.