Actorul Dragoș Bucur a făcut marți un anunț controversat pe Facebook. Acesta a spus că nu se va vaccina și nu va purta mască.

„În cazul în care nu aveți pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris realizatorul emisiunii „Visuri la cheie”, care a fost depistat cu coronavirus în septembrie 2020.

Postarea sa a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, atât pozitive cât și negative. Cele mai multe comentarii au fost însă critice la adresa postării vedetei PRO TV.

Val de comentarii critice la adresa actorului

Dacă unii l-au apreciat „Eu te admir!! Simt și fac la fel”, „Ești foarte tare!”, „Bravo, succes în continuare”, nu la fel se poate spune despre majoritatea celor care au comentat în postarea sa.

„Nu înțeleg de ce trebuie să faci propagandă? Mare dezamăgire…”

„Este alegerea ta. Nimeni nu este perfect”

„Puteai rămâne filozof…”

„Virusul ăsta e mai periculos decât credem și acționează pe mai multe paliere. Pe unii îi îmbolnăvește și le ia respirația, altora le ia mințile. Sănătate și însănătoșire grabnică vă doresc.”

Și lucrurile au mers până la raportarea postării, după cum au scris unii în comentarii.

„Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceți aici. Să vă fie rușine!”

Dragoș Bucur a avut coronavirus anul trecut

Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19 în septembrie a nul trecut. Atunci, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și fost testate. De asemenea, filmările au fost oprite temporar.

Producătorii serialului „Vlad” pentru care actorul filma atunci un nou sezon, au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoizolare până la aflarea rezultatelor testelor.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper că toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la „Visuri la Cheie”. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV”, a declarat acesta.