Alfemo este a doua companie ca dimensiune și cifră de afaceri din Turcia, pe sectorul său. În România a intrat prin intermediul firmei Kids Room Decoration, în calitate de Master Francizor.

„Localizat pe Bulevardul Pipera 134 pe o suprafață de 1,500mp, showroom-ul din București este distribuit pe trei etaje, amenajat într-un stil inedit, modern și original, ce respectă în totalitate conceptul internațional Alfemo. Valoarea investiției este de aproximativ 500.000 euro”, a declarat Andrea Tomaselli, Director General Alfemo România.

Proprietarii francizei, Andrea şi Oana Tomaselli, au fost distribuitori pentru linia Alfemo pentru copii în România, disponibilă  în Brăila și online pe kids-room.ro, precum și prin intermediul altor distribuitori din țară.

„Deschiderea francizei Alfemo a venit ca o decizie naturală pentru dezvoltarea, promovarea și consolidarea brandului în Romania pentru întreaga gamă de produse, nu doar pentru colecțiile destinate copiilor. Anul acesta vom lansa și primul magazin online Alfemo”, a declarat Oana Tomaselli, Director General Alfemo România.

Inaugurarea showroom-ului din București face parte din planul de deschidere a peste 100 de magazine proprii Alfemo până în 2023, și de a dezvolta o rețea de magazine în cele mai mari orașe din țară, prin programe de franciză.