Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Ş.) are printre clienţi producătorii auto Renault şi Ford. Firma turcă va ocupa, într-o prima etapă, un spaţiu de 5.000 de metri pătraţi, construit la comandă. Fabrica va fi de talie medie, având în vedere suprafaţa ocupată. La un cost de construcţie de 500 de euro/mp, preţul dezvoltării clădirii poate fi estimat la circa 2,5 mil. euro, potrivit calculelor Capital.

Marian Orzu, managing partner Dunwell, a declarat pentru Capital că Opsan vizează extinderea producţiei din România în următorii 2-3 ani. Deocamdată, numărul estimat de angajaţi care vor lucra în fabrică este de 50 de persoane.

Tranzacţia de închiriere a fost încheiată în primul trimestru al acestui an şi este prima tranzacţie din sectorul de producţie încheiată de echipa Dunwell, nou lansată pe piaţa de brokeraj de către Marian Orzu.

„Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spaţii de producţie adaptate nevoilor lor, precum şi birouri, în aşa fel încât angajaţii noului nostru chiriaş să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat Iulia Buşcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Tot în parcul CTPark Piteşti mai are fabrică şi producătorul de componente auto Faurecia. CTPark Piteşti are la dispoziţie pentru extindere o suprafaţă de teren de 24 de hectare.

Compania cu capital olandez CTP a ajuns în 2015 cel mai mare proprietar de spaţii industrial-logistice din România. Planul investitorului prevede creşterea portofoliului local cu 300.000 mp în acest an.

CITITI SI Extindere agresivă: Tocmai s-a semnat cel mai mare credit de dezvoltare imobiliară din ultimii ani