O mare companie apare în România! Fostul premier Ludovic Orban a precizat sâmbătă, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, că Iveco dorește să își intensifice prezența în România. Ludovic Orban a mai spus că Iveco dorește să își deschidă un birou regional, după ce, recent, a început construcția unei fabrici de camioane în Dâmbovița.

”Am avut, astăzi, la Parlament, împreună cu președintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanții IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în țara noastră.”, se arată la începutul mesajului acestuia.

O nouă fabrică auto în România! Eforturile guvernării liberale

Ludovic Orban mai scris că eforturile guvernului PNL au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor.

”Eforturile guvernului PNL de a menține economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-și lansa noi proiecte în România.”, a notat fostul premier.

Fabrica Iveco va asambla camioane pentru armata română

Fostul premier a mai spus că fabria Iveco din Dîmbovița va asambla camioane pentru armata română. Acesta a mai precizat că va crea, în prima fază, 200 de locuri de muncă.

”Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcția unei fabrici de camioane în Dâmbovița, unde va asambla camioanele pentru armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, și care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie.”, mai spune fostul premier.

O mare companie apare în România! Ludovic Orban: Am fost bucuros

În încheiere, fostul premier Ludovic Orban notează că a fost bucuros să afle că reprezentanții companiei doresc să își deschidă un birou regional în România.

”Am fost bucuros să aflu de la reprezentanții companiei că doresc să își intensifice prezența în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în țara noastră.
Prioritatea actualei coaliții de guvernare o reprezintă investițiile, singura șansă de dezvoltare a României.”, este mesajul fostului premier, Ludovic Orban.

Sursa foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu