Dramă cumplită în România. Un medic de doar 38 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a luat un cocktail de pastile. Din primele informaţii, se pare că nu a fost vorba despre o sinucidere.

Medic decedat la doar 38 de ani

Este doliu uriaş în Constanţa după ce medicul Loredana Chircu a murit. Femeia şi-a administrat un cocktail de medicamente, în camera de gardă a unui spital privat pentru a trece peste epuizare. Din nefericire, doza a fost una prea mare, iar inima medicului s-a oprit.

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată.

A suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu trei zile

Apropiaţii medicului spun că Loredana Chircu ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit. Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoţionant în memoria unui reputat medic din Constanţa, răpus în urmă cu un an de COVID-19. “A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri….

Ne e greu fara dumneavoastră,să știți….

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni….

Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească… In noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie”, scria Loredana Chircu în urmă cu trei zile, pe o reţea de socializare.