Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț care îi bucură pe toți românii: vom avea o nouă autostradă. Mesajul este cât se poate de clar iar afirmațiile premierului au fost făcute, joi, la Eforie.

Ludovic Orban a susținut că Guvernul a prevăzut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui drum expres sau chiar autostradă care să permită fluidizarea circulaţiei rutiere între municipiul Constanţa şi staţiunile din sudul litoralului.

„Am prevăzut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia fie a unui drum expres, fie a unui drum pentru a fi pe autostradă, care să nu treacă prin localităţi şi care să aibă legături cu toate staţiunile dintre Constanţa şi graniţa de sud a României. Se va realiza acest proiect, e clar că necesitatea acestui drum expres sau chiar autostradă, care să permită deplasarea rapidă între staţiuni, este un proiect necesar, care va fi realizat”, a susținut Orban.

De altfel, premierul a vorbit la începutul lunii septembrie despre mai multe proiecte de infrastructură din România. Printre acestea, Orban a vorbit și despre Autostrada Nordului, despre care a spus că „garantez că se va realiza”, însă cu o condiție.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă seara, la Baia Mare, că drumul expres spre Ungaria şi Autostrada Nordului vor fi realizate.

„M-aţi invitat să mă angajez alături de Ionel Bogdan (candidatul pentru CJ n.r.), de Mircea Cirţ (candidatul pentru primăria Baia Mare n.r.), că Guvernul va sprijini toate proiectele ambiţioase pe care le-au prezentat băimărenilor, respectiv maramureşenilor. Astă e rostul meu aici, să garantez că formăm o echipă, să garantez că această echipă va lucra şi pentru Baia Mare şi pentru Maramureş. Să garantez că vom realiza proiecte care sunt extrem de importante, proiecte care pot să aducă foarte multe beneficii pentru Maramureş” a spus Ludovic Orban, prezent la lansarea candidatului PNL la Primăria Baia Mare, Mircea Cirţ.