Ei bine, chiar dacă nu a avut noroc cu noua formulă a Guvernului, dragostea o face să strălucească și mai mult. După cununia civilă, urmează nunta cu Claudiu Manda, cel care în doar câteva luni va deveni europarlamentar. Lia Olguța Vasilescu le-a dezvăluit jurnaliștilor că tot el se va ocupa de organizarea marii petreceri, în timp ce ea se dedică mai mult postului de purtător de cuvânt al PSD.

În ceea ce privește lista invitaților, ea a spus că nu este gata. Întrebată dacă Liviu Dragnea va lua parte la evenimentul mult așteptat, aceasta a replicat că nu știe. Liderul PSD s-a plâns în ultima perioadă de probleme de sănătate. El a dezvăluit că suferă atât de o hernie cervicală, cât și de una de disc. Totuși vrea să evite operațiile și momentan încearcă kinetoterapie.

Așadar în curând Lia Olguța Vasilescu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu Oviudiu Wlassopol, prim vicepreședinte ASF. Și Claudiu Manda a mai avut o soție, de care a divorțat în urmă cu ceva timp.

Vezi și E scandal monstru în PNL! Rareș Bogdan s-a luat la ceartă cu liderii liberali. Motivul este halucinant (SURSE)