Rareș Bogdan este foarte supărat pentru că în București nu există suficiente afișe cu el. De altfel, fostul moderator Realitatea Tv susține că din punct de vedere al afișajului, el este practic inexistent, ceea ce îl deranjează teribil ținând cont că ar trebui să fie vârf de lance.

”În București nu este niciun banner, niciun stâlp cu fața mea. Este grav! Trebuie să ne trezim! Mi-e frică! În diaspora este dezastru! Nu mă interesează jocurile interne. Trebuie să ne trezim, să ne luptăm!”, a spus Rareș Bogdan, conform surselor din PNL, citate de stiripesurse.ro.

Ludovic Orban a fost cel care a insistat foarte mult pentru ca jurnalistul să se înscrie în PNL și să reprezinte partidul liberalilor în Europa.

Vezi și Eroare uriașă a ANAF! Și tu te poți trezi brusc cu conturile blocate! Atenție maximă și sesizați urgent inspectorul

„Trebuie sa stiti urmatorul lucru, Rares Bogdan are o cota de incredere foarte mare si cota de incredere o are in special pe publicul ne-PSD, publicul care nu voteaza cu PSD, publicul care este impotriva PSD. Rares Bogdan este un absolvent de stiinte politice, este un om care a studiat doctrinele politice, istoria gandirii politice, este un om cu o cultura politica, de asemenea, este un om extrem de bine informat, un om care are capacitatea de a intelege foarte bine problemele politice atat la nivel national cat si la nivel international.

Nu in ultimul rand, Rares Bogdan este un patriot, este un om credincios, este un om care a aderat neconditionat la valorile, la strategia si la obiectivele PNL iar de cand a revenit in PNL si s-a inscris in cursa pentru Parlamentul European este alaturi de baza PNL oriunde se face campanie si a fost primit extrem de bine”, spunea Ludovic Orban despre Rareș Bogdan arătând motivul pentru care a decis să-l pun cap de listă la PNL.

Vezi și EXCLUSIV! Dan Voiculescu, dezvăluire în premieră despre Klaus Iohannis! Ce spune fondatorul Antenelor despre acesta