Artista de muzică poplară a povestit cum s-a trezit fără bani în cont, din cauza unei datorii la ANAF din anul 1982. Aceasta a încercat să folosească cardul pe care avea strânși din spectacole, dar a avut parte de o surpriză total neplăcută.

„Iau cardul pe care nu l-am mai folosit de anul trecut din octombrie cu bani de la spectacole și plec cu nepoata acum câteva zile să mergem la cumpărături. Mergem la mall și am zis că iau de pe card, se duce, iar eu rămân în mașină. După câtva timp, mă sună „mamaie nu ai niciun leu, mamaie nu e nimic”. Închid mașina, îi spun că nu știe să umble, haideți să ne uităm”, povestește artista.

Vezi și: Teodorovici face ravagii la ANAF! Se anunță schimbări majore de la 1 iunie

În aceste condiții, cântăreața de muzică populară s-a dus la un angajat al băncii, cerând ajutor.

„Dati-mi cartea de identitate, aveti poprire pe toate conturile aveti o datorie la Fisc de la sectorul 2 unde eu nu mai stau de 40 de ani”, a povestit Elena Merişoreanu la România TV .

„În 1982 am vândut o mașină, nu e radiată. Acum 4 ani am primit o scrisoare în care mi-a zis să le fac o vizită la Fisc. Nici nu mai trăiesc oamenii ăia la care am radiat-o trebuie să scot din circulație, duerază până îmi deblochez conturile, dar nu le las banii nici daca mor, mai bine îi dau la niste copii”, a povestit Elena Merișoreanu.

Citeste și: Gigi Becali, executat silit de ANAF din cauza clinicii medicale gratuite! Ce s-a întâmplat

De asemenea, conform legislației în vigoare, Declarația Unică trebuie depusă numai online începând de anul acesta, numai că, Spațiul Privat Virtual, adică înregistrarea în serviciul online de declarare al ANAF, nu funcționează.