„Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul”, recunoscut drept clinica deschisă de Becali, îşi desfăşoară activitatea prin intermediul companiei „Imunomedica Provita SRL”, înfiinţată în 2017. Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar.

Recent s-a descoperit că „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice – Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF.

Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisă o somaţie / titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019.

Becali și-a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie în care spune că a investit 15 milioane de euro.

„Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate”, se arată pe site-ul clinicii respective.