Numirea momentului în Ministerul Educației. Cine este noul secretar de stat

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanţii PNL Sector 3 Bucureşti, au anunțat cine este noul secretar de stat la Ministerul Educaţiei. Potrivit sursei citate, este vorba despre Maria Ștefania Manea, fost inspector adjunct la ISMB.

Totodată, se pare că noul secretar de stat are o experiență vastă în domeniul educației. Maria Ștefania Manea este profesoară de Limba și Literatura Română și de asemenea, a fost și inspectoare adjunctă în București.

Colegii s-au declarat încrezători în capacitățile sale de a putea face față provocărilor din Minister. 

„Colega noastră Maria Ștefania Manea a fost numită de premierul Florin Cîțu secretar de stat la Ministerul Educației. Profesoară de română și fostă inspectoare adjunctă pe București – știm sigur că Marina va face treabă la minister”, este mesajul transmis de reprezentanţii PNL Sector 3 Bucureşti, pe contul de Facebook.

Cine este Maria Ștefania Manea

Reprezentanții PNL mai susțin că noul secretar de stat știe care sunt nevoile elevilor, dar și ale părinților și sunt așteptate doar lucruri bune din partea ei.

Totodată, aceștia au ținut să îi ureze succes Mariei Ștefania Manea, sperând că aceasta va avea un punct constructiv pentru a îmbunătăți școlile din întreaga țară.

„Pentru că știe despre ce e vorba în învățământ și știe care sunt nevoile copiilor și ale părinților, așteptăm de la ea numai lucruri bune. Așa se face treabă: cu oameni noi, pregătiți, care să aducă ce e nou și bun în școli, mai ales în această perioadă grea de pandemie, care pe toți ne-a dat peste cap.

Succes, doamna secretar de stat, puneți umărul la îmbunătățirea școlii noastre!”, se mai arată în mesajul transmis de reprezentanţii PNL Sector 3 Bucureşti.

Sursă foto: INQUAM Photos, Alexandru Busca