Tatăl Simonei Halep a dat-o de gol pe sportivă! Cei doi nu și-au unit încă destinele

Cu toate acestea, lucrurile nu stau așa. Tatăl Simonei Halep a fost cel care a dat-o de gol pe sportivă și care a explicat faptul că cei doi încă nu și-au unit destinele.

El a povestit, pentru click.ro, că petrecerea a fost, de fapt, între familii, subliniind că este o tradiție pe care o respectă machedonii. El a spus că la petrecere au venit părinții lui Toni Iuruc și viitorii nași.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.”, spune Stere Halep, tatăl Simonei.

Acesta a mai spus că nu știe nimic nici despre cununie sau nuntă și că ceea ce vor organiza cei doi va fi o supriză și pentru familie.

”Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.”, a completat tatăl sportivei.

Cu privire la starea de sănătate a Simonei, tatăl acesteia a declarat că totul este bine și că aceasta urmează în continuare tratamentul la picior.

Stere Halep a mai precizat că familia sa își dorește nepoței din partea Simonei și a lui Toni Iuruc.

”În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat acesta pentru sursa anterior citată.

Petrecerea a fost una de vis

Petrecerea organizată de Simona Halep și Toni Iuruc a fost una pe placul oricui. Aceasta a avut loc la ei acasă, locația aflându-se aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani.

Invitații care au venit la petrecere s-au simțit nemaipomenit, decorul fiind unul spectaculos, potrivit pentru o petrecere de vară în aer liber.

Masa a fost aranjată în linie dreaptă, iar pe aceasta au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde. Invitații au venit cu flori și cu câte un cadou, evenimentul ținând până seara târziu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)