Simona Halep s-a decis să facă cea mai importantă mutare din viaţa ei. Campioana noastră a spus Da şi s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Acum, după ce şi-au unit destinele ies la iveală amănunte extrem de interesante despre Toni Iuruc.

S-a aflat adevărul despre Toni Iuruc

Toni Iuruc este un important om de afaceri din Constanţa care a ajuns în atenţia tuturor după ce s-a aflat de relaţia sa cu Simona Halep. Toni Iuruc a eşuat în primele două căsnicii, dar speră ca a treia oară să fie cu noroc. Puţină lume ştie însă că Iuruc este un om foarte bogat. Averea acestuia este la fel de însemnată ca a Simonei Haleo.

Averea lui Toni Iuruc

S-a aflat deja ce avere are Toni Iuruc, partenerul de viaţă al Simonei Halep. Toni Iuruc activează în domeniul imobiliarelor, ca antreprenor. Acesta deține mai multe imobile date spre închiriere, sub forma de birouri, sau chiar spații de locuit. Averea acestuia ar ajunge la câteva milioane de euro.

Cei de la playtech.ro susţin că Toni Iuruc a fost ajutat în majoritatea afacerilor sale de mama sa, Genica Iuruc. De altfel, cei doi dețin mai multe un imobil de lux în zona Grădinii Botanice din Capitală. În cazul acestui imobil, Genica Iuruc cerea anul trecut autorizație de la primărie pentru extinderea acestuia cu încă un etaj, destinat birourilor.

În afară de afacerile cu imobiliare, Toni Iuruc este și un pasionat al mașinilor de lux. Numărul exact nu se știe, dar valoarea bolizilor de lux se ridică la alte câteva sute de mii de euro. Proaspătul mire deține, conform apropiaților, un Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro.

Chiar dacă 2020 a fost un an mult mai dificil pentru Simona Halep în privința câștigurilor financiare, jucătoare de tenis se menține printre cele mai bogate femei din România. Fosta lideră WTA se află pe locul 140 în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, însă e pe locul 5 într-un clasament exclusiv al pesoanelor de sex feminin.